Personal trainer

Personal trainer

Mijn passie voor het boksen deel ik met mensen die willen leren boksen en fit willen worden met krachttraining. Mijn missie als gecertificeerd bokscoach en personal trainer is mensen inspireren en motiveren. Alles is mogelijk, als je het maar echt wilt en je focus blijft houden op je einddoel! Als personal trainer kan ik jou helpen om je doelen te bereiken. Boksen, kracht- en conditietraining en de juiste voeding is de beste combinatie om fysiek en mentaal sterk te worden.

Clinics

Clinics

Boksclinics zijn erg populair voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes of teambuilding. Zo heb ik bijvoorbeeld boksclinics gegeven voor ministeries, bedrijven als ING en Heineken, maar ook voor sportverenigingen. Boksclincs zijn leuk, uitdagend en gezond! Het geeft me altijd weer veel voldoening om mensen vol enthousiasme, plezier en inzet aan de clinics te zien deelnemen. Voor meer informatie en boekingen kun je een kijkje nemen op www.boksworkshops.nl

"When you feel like quitting, think about why you started"

White Collar Boxing

White Collar Boxing

Na mijn topsportcarrière heb ik in 2013 White Collar Boxing Nederland opgericht. In Rotterdam train ik met professionals uit de zakenwereld. Het doel van de bokstrainingen is om ze mentaal en fysiek sterker te maken, zodat ze ook in hun beroep optimaal als topsporter kunnen presteren. Zie voor meer informatie www.whitecollarboxing.nl

4WomenOnly

4WomenOnly

De training "4WomenOnly" is een boksworkout voor vrouwen die zich beter en sterker willen voelen en willen werken aan hun zelfvertrouwen. In de boksworkout boks je op techniek en tactiek. Deelnemers krijgen conditie- en krachtoefeningen in een speciaal ontwikkelde circuitvorm die toegankelijk is voor iedereen. De training is elke zondag om 11 uur in boksschool Van t Hof in Rotterdam.

Als topsporter was ik altijd op mezelf aangewezen: je leeft voor dat ene doel. Nu ik personal trainer en bokscoach ben, geeft het mij juist energie om met mensen samen te werken en ze te helpen hun doel te bereiken. Samenwerken en elkaar goed leren kennen schept een band die soms zelfs als familie aanvoelt. Niets is mooier dan elkaar helpen in een gezond en gelukkig leven!